Wat heb je nodig?
voor 2 personen
- 1 grote zoete aardappel
- 150 g zachte geitenkaas
- Gemengde sla
- Granaatappelpitjes
- 4 eetlepels yoghurt
- 1 grote koffielepel mosterd
- 1 koffielepel honing
- Peper, zout en chilivlokken
- 1 eetlepel olijfolie
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Schil de zoete aardappel en snijd in kleine blokjes. Verdeel de zoete aardappel op een bakplaat en besprenkel met een beetje olijfolie en kruid met peper en zout. Bak de zoete aardappel 25 - 35 minuten in de oven tot ze goudbruin en gaar zijn.
- Was daarna de sla en haal de pitten uit de granaatappel. (Je kunt natuurlijk ook voorgesneden pitjes kopen.)
- Ondertussen kunnen we de dressing maken. Meng hiervoor de yoghurt, mosterd en honing tot een gladde dressing en kruid af met peper en zout.
- Snijd vervolgens de geitenkaas in kleine stukjes en bak deze nog 5 minuten bij de zoete aardappel in de oven.
- Verdeel de sla over borden en dresseer met de zoete aardappel, warme geitenkaas en werk af met granaatappelpitten, chilivlokken en de dressing.
SMAKELIJK!
Heb je het recept gemaakt en viel het in de smaak? Deel het op instagram en facebook!