Wat heb je nodig?

voor 2 personen

  • 2 kalkoenfilets (± 150 g per stuk)
  • 100 g parelcouscous
  • 1 mango
  • 1 rode paprika
  • 2 à 3 handjes veldsla
  • sap van een halve citroen
  • 2 el olijfolie
  • paprikakruiden, kippenkruiden, zwarte peper, zout en tuinkruiden (gedroogd of vers)

 

Hoe maak je het?

  1. Marineer de kalkoenfilets rijkelijk met kippenkruiden, paprikakruiden, peper en zout.
  2. Verhit een pan met wat vetstof en bak de kalkoenfilet gaar.
  3. Kook de parelcouscous in licht gezouten water (kooktijd: zie verpakking).
  4. Snijd ondertussen de mango en de paprika in fijne blokjes. Doe deze in een kom en voeg de sla en de parelcouscous toe.
  5. Pers de citroen uit en voeg deze bij de parelcouscous samen met de olijfolie.
  6. Kruid met peper, zout en tuinkruiden en roer goed door.
  7. Serveer in een bord en schik er de gebakken kalkoenfilet tussen.

 

SMAKELIJK! 

Heb je het recept gemaakt en viel het in de smaak? Deel het op instagram en facebook!