Wat heb je nodig?
voor 2 personen
- 2 kalkoenfilets (± 150 g per stuk)
- 100 g parelcouscous
- 1 mango
- 1 rode paprika
- 2 à 3 handjes veldsla
- sap van een halve citroen
- 2 el olijfolie
- paprikakruiden, kippenkruiden, zwarte peper, zout en tuinkruiden (gedroogd of vers)
Hoe maak je het?
- Marineer de kalkoenfilets rijkelijk met kippenkruiden, paprikakruiden, peper en zout.
- Verhit een pan met wat vetstof en bak de kalkoenfilet gaar.
- Kook de parelcouscous in licht gezouten water (kooktijd: zie verpakking).
- Snijd ondertussen de mango en de paprika in fijne blokjes. Doe deze in een kom en voeg de sla en de parelcouscous toe.
- Pers de citroen uit en voeg deze bij de parelcouscous samen met de olijfolie.
- Kruid met peper, zout en tuinkruiden en roer goed door.
- Serveer in een bord en schik er de gebakken kalkoenfilet tussen.
SMAKELIJK!
Heb je het recept gemaakt en viel het in de smaak? Deel het op instagram en facebook!